Mini Cart

Steel Jewelry

Kirurginteräs lävistyskoruissa & teräskorut – laatua ja tyyliä sopivaan hintaan

Kirurginteräs lienee yleisin materiaali lävistyskoruissa, ja se soveltuu jo parantuneisiin lävistyksiin. Materiaalina kirurginteräs on painavampi kuin titaani, mutta se on edullisempaa, ja koruvalikoima on siksi laajempi. Kirurginteräs on varsin kestävä materiaali, se ei naarmuunnu, kulu eikä tummu helposti. Kirurginteräs kestää autoklaavauksen. Lävistyskorujen lisäksi valikoimastamme löytyy kirurginteräksestä valmistettuja riipuksia, kaulaketjuja, rannekoruja, sormuksia, varvaskoruja, nilkkakoruja, korvakoruja ja nenäkoruja.

Kirurginterästä löytyy myös eri väreissä, mm. mustana, kultaisena tai ruusukullanvärisenä. Rajaustyökalumme avulla löydät helposti haluamasi värisen korun (rajausmateriaalin mukaan).

EU-direktiivin 94/27/EC mukaisesti nikkelin liukenemisraja on 0,5µg/cm²/viikko. Kirurginteräs täyttää tämän määreen, ja sen katsotaan siksi olevan sopiva materiaali jo parantuneisiin lävistyksiin. Sen sijaan lävistysten ensikorujen nikkelin liukenemisraja on 0,2 µg/cm²/viikko, ja sen vuoksi ensikoruissa käytetään titaania kirurginteräksen sijaan. Suomen tulli testaa maahantuotavien korujen nikkelipitoisuuksia säännöllisesti, ja korumme täyttävät EU- direktiivit.

Kirurginteräskorujen puhdistukseen voi käyttää esim. mietoa pesuainetta ja lämmintä vettä.

kirurginteräs lävistyskorut
KIRURGINTERÄS LÄVISTYSKORUT
teräs riipukset ja kaulakorut
TERÄSRIIPUKSET
teräs kaulaketjut
TERÄSKAULAKETJUT
teräs rannekorut
TERÄSRANNEKORUT
teräs sormukset
TERÄSSORMUKSET
teräs varvaskorut
TERÄSVARVASKORUT
teräs nilkkakorut
TERÄSNILKKAKORUT
teräs korvakorut
TERÄSKORVAKORUT
kirurginteräs nenäkorut
KIRURGINTERÄS NENÄKORUT