Mini Cart

Silver Jewelry

Hopeakorut & hopeakorujen hoito – aina muodissa

Savannin valikoimasta löytyy paljon hopeakoruja; hopea korvakorut, hopea riipukset, hopea ketjut, hopea sormukset, hopea rannekorut, hopea nilkkakorut sekä hopea varvaskorut löydät helposti rajaamalla jokaisessa tuoteryhmässä materiaaliksi hopea. Myös joissakin lävistyskoruissa hopeaa on käytetty koristemateriaalina (ei siis itse lävistyksen materiaalina), esimerkiksi joissakin roikkuvissa napakoruissa roikkuva osa on hopeaa. Meillä on myös huikea valikoima hopeisia nenäkoruja.

Kaikki Savannin hopeakorut ovat 925 hopeaa, eli ns. sterling-hopeaa. Savannilla on oma rekisteröity nimileima hopeakoruille (SVN). Lainsäädännössä asetettu painoraja Suomessa hopean leimaamiselle on 10g. Tukesin nimileimarekisterin löydät täältä: http://nimileima.tukes.fi/

Hopea usein tummuu käytössä, mutta hopeakorujen puhdistus ja kiillotus on helppoa. Hopean puhdistukseen on saatavilla useita erilaisia apuvälineitä. Hopean kiillotusneste on äärimmäisen helppo ja nopea käyttää, koru vain upotetaan nesteeseen hetkeksi, ja se on taas aivan kuin uusi! Upottamisen jälkeen hopeakoru huuhdellaan huolellisesti vedellä, jotta koruun ei jää jäämiä puhdistusaineesta. Lopuksi koru vielä kuivataan vaikka pehmeän liinan avulla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että puhdistusneste poistaa myös koristetummennukset hopeakoruista., joten niiden puhdistukseen kiillotusliina on parempi vaihtoehto. Kiillotusliina soveltuu hyvin myös etenkin sileäpintaisten hopeakorujen tai hopeaketjujen puhdistukseen. Hopean puhdistukseen tarvittavia apuvälineitä myydään esimerkiksi kultasepänliikkeissä.

Hopeakorut netistä löydät Savannin kotimaisesta verkkokaupasta! Hopeakorut ovat kauniisti kiiltäviä ja raikkaan värisiä, ja hopeakorut tuovat piristystä asuun kuin asuun. Hopeakorut viimeistelevät tyylisi klassisesti ja moderni korumuotoilu tuo hopeakoruihin uusia ulottuvuuksia. Hopea on yksi yleisimmistä korumetalleista ja hopeakorut ovatkin aina muodissa, siksi hopeakorujen valikoima on monipuolinen. Hopea on klassisen kaunis, arvokas ja kestävä materiaali ja siksi hopeinen kihlasormus on erinomainen valinta, kun etsinnässä on sormus naiselle tai miehelle. Savannilta löydät hopea riipukset, hopea kaulaketjut, hopea rannekorut, hopea sormukset, hopea varvaskorut, hopea nilkkakorut, hopea korvakorut, hopea nenäkorut ja hopea feikkilävistykset. Shoppaile laadukkaat sterling hopeakorut netistä Savannilta!

hopeariipukset ja kaulakorut
HOPEA RIIPUKSET
hopeakaulaketjut
HOPEA KAULAKETJUT
hopearannekorut
HOPEA RANNEKORUT
 hopeasormukset
HOPEA SORMUKSET
 hopeavarvaskorut
HOPEA VARVASKORUT
 hopeanilkkakorut
HOPEA NILKKAKORUT
 hopeakorvakorut
HOPEA KORVAKORUT
 hopea nenäkorut
HOPEA NENÄKORUT
 hopea feikkilävistykset
HOPEA FEIKKILÄVISTYKSET